Ποια είμαι

delphine skirt insta

Γεια! Είμαι η Γεωργία και δυσκολεύομαι πολύ να μιλάω για τον εαυτό μου. Θα σου πω μόνο ότι αγαπώ το πλέξιμο και πρόσφατα έκανα τα πρώτα μου βήματα στη ραπτική (η οποία πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου). Εδώ θα μοιράζομαι τις δημιουργίες μου, πατρόν που έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν (έτοιμα ή δικά μου), αλλά και tips που ίσως σε βοηθήσουν και σε γλιτώσουν από περιττούς κόπους.

Ε, μπορεί να σου δείξω και κάποιες φωτογραφίες των φυτών μου… ε, και του σκυλάκου μου που τον λατρεύω!

Ελπίζω όσο είσαι εδώ να βρείς ενδιαφέροντα πράγματα που θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν με τις δικές σου δημιουργίες!

xxx

acornkiss

ΥΓ1: Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς το περιεχόμενο του blog μου, με την προϋπόθεση να αναφέρεις την πηγή. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που ξόδεψα χρόνο και κόπιασα για να έχω ένα πρωτότυπο και εξ ολοκλήρου δικό μου υλικό να αναφέρομαι σαν δημιουργός. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και να ξέρεις πως κι εγώ κάνω το ίδιο πάντα όταν μοιράζομαι την δουλειά άλλων ανθρώπων. ♥

ΥΓ2: Το blog αυτό υπάρχει και στα αγγλικά και είναι επίσης δικό μου. Αποφάσισα όμως ότι ήρθε η ώρα να έρθω σε επαφή και με ανθρώπους από τον τόπο μου, οι οποίοι μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα. Αν θες να επισκευθείς την έκδοση στα αγγλικά ακολούθησε αυτο το link!

label 3